17 Comments

  • At 2010.11.10 09:37, said:

    Aduh, apalah nak jadi. Semuanya Melayu kan. Huhu!!!. :cry:
    Hadi Rofiee recently posted..Naik taraf blog wordpress ke versi 301My Profile

  • At 2010.11.11 18:04, said:

    emm..perempuan lagi..sedihhnyaa..

  • At 2010.11.12 01:05, said:

    sedih bila melihat pelajar-pelajar sekolah yang semakin berani sekarang ni. Kadang-kadang tiada hormat pada cikgu langsung. Berbeza dengan zaman-zaman dulu. Kena jeling sikit, confirm takut punya kan..Macam manalah nanti anak-anak kita kan…
    Shaffik recently posted..Betul Kata Bidalan “Kemana Kuah Kalau Tak Ke Nasi”My Profile

  • At 2010.11.12 01:31, ainul said:

    betul. sedih sangat.

    Pelajar dulu, tak sama dengan yg sekarang..

  • At 2010.11.12 11:19, said:

    Perghhhh…. sebab tu lah aku x nak jadi cikgu zaman skrg ni, walaupun dulu selalu minta KPLI/DPLI.
    Tanggungjawab berat beb, x mampu nak laksanakannya…
    aktechpage.com recently posted..Akhirnya… KELANTAN JUARA PIALA MALAYSIA 2010My Profile

    • At 2010.11.13 23:59, said:

      memang berat. Tapi setiap tahun..dekat 80 ribu orang yang ambil ujian mtest (KPLI). Mungkin mereka sanggup menanggung tanggungjawab yang berat tu.. :mrgreen:
      ohcikgu recently posted..Good luck untuk Mtest Anda!My Profile

    • At 2010.11.14 02:21, ryzal said:

      erkk..seksi maut, posing mautt..ni budak sekola mana??? :twisted:

      • At 2010.11.17 12:28, azlee said:

        menggoda sungguh. Mana la orang laki tak naik nafsunya..

        • At 2010.11.23 13:06, sham said:

          comel budak2 ni

          • At 2011.04.08 12:52, emma said:

            sebenarnya yg perlu ditegur dulu adalah artis2 veteran seperti R***** C** W**, dan beberapa artis yg suka menunjuk2 body..mcm mna la students x terpengaruh..cuba bukak majalah artis M****A yg selalu tunjuk aksi artis hot dan x senonoh..kat tepi kolam renang la…MOTIF? siapa yg baca majalah macam tu? REMAJA kan?

            • At 2011.04.09 11:23, gstt bengang said:

              apalah bengong sangat pelajar nih yek.
              ni mesti kes letak gambar kat facebook..

              • At 2011.06.19 11:14, debab said:

                Bebudak zaman siber nie memang macam gitu…