72 Comments

← Previous Page 2 of 2
  1. wani

    terima kasih rakan2 gstt semua, nampaknya kita semua semakin bersatu hati. InsyaAllah perjuangan kita akan membuahkan hasil yang baik.

  2. Faizal

    Tak sabar pulak menungu kabar gembira perjumpaan GSTT seluruh Malaysia nnt…

    walaupon br dapek kojo, kerjaya guru masih lg diutamokan..moga2 ado kabar berito dr perjumpaan GSTT nnt..

  3. abdullah

    asalamualaikum…perjumpaan pada hari ahad ni..harap dapat semua hadir bagi memastikan matlamat kita tercapai..kepada GSTT Pulau Pinang yang memboikot harap bersabar..kita harus bersatu….

  4. wani

    salam,
    hasil perjumpaan gstt malaysia pd 8 mei lalu dh di up-date dlm blog persatuan

  5. Ok, saya akan update cerita dari blog sana kat sini dalam masa terdekat. 🙂 terima kasih pada wani yang bertungkus lumu update benda ni.

  6. mieza

    tgu…tgu…n tguuuu….sampai bila la agknya…setahun…2 thn..3thn…nak dpt kpli n dpli pn pyh…harap kerajaan dpt la pertimbangkan pengambilan gstt ni eh…sekali bergelar guru…selamanya nk jd guru…

  7. kamiliyyah

    as salam cikgu2.. sy lepasan matrik. boleh x nk mohon gstt untuk masa terdekat ni?

  8. wawa

    salam, saya gstt yg “terpinggir”. mcm na ya? sebnarnya sya dah lama tunggu pengambilan kursus perguruan utk gstt baru2 ini. tp sya terlewat dpt maklumat. ada lg ka peluang utk sya memohon lagi?

  9. is

    GSTT je, habis nasib GST ni bila?? sy br je habis belajar ijazah pendidikan bln 5 aritu, graduate bln 10 ni.. tgg borang x kuar2 lagi.. risau tol!

  10. la. kira normal la tu. ada gst dapat lepas setahun grade. ada yang 2 tahun. Jadi, sabarlah..yang pasti, gst memang akan dapat petempatan. Cuma kena tunggu aje. Takkan lah belum grade lagi dah nak dapat posting.. 😉

  11. Vannathan Mawie Anak Edwin

    saya juga berminat untuk jadi guru sandaran……taoi macam mana nak apply jawatan ini.kalau ada apa2 maklumat tentang jawatan ini,boleh lah kongsi dengan saya.(melalui facebook Raygalvin@ymail.com/Ray Recardo camillio.

  12. delila

    saya sangat berminat dengan GSTT. tapi sy x tau macamana nak apply, kadang2 tu selalu dapat maklumat terlewat…kalau ada maklumat mengenai jawatan ni boleh x kongsi ngan saya…(email saya norlinrahmat@yahoo.com )…tq

  13. Mat Hafis

    Saya berminat untuk jadi GSTT tapi xdapat apa2 respon pun padahal orang yang mohon selepas tu dapat jadi GSTT..GSTT nilah satu2nya cara saya nak jadi Cikgu sebab saya baru habis graduate…Bagaimana ya—insan kecewa dari Kedah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.