16 Comments

  1. zool

    betul tu kepada guru-guru semua , buatlah aduan di tempat yang sepatutnya..
    hehee bukan guru tapi sibuk je.

  2. hehe..anak saya tak puas hati. dia tak dapat 8a dalam pmr..

    saya kata kat anak saya..”dah dapat 7a kira bagus apa.. ”

    Sebenarnya, kita wajar bersyukur seadanya.. :mrgreen:

  3. fendi

    PMR takpe lagi. yang penting focus dekat SPM dari awal. nak tengok hebat tak hebat masa SPM nanti. bukan PMR. Ramai pelajar dapat PMR 7 – 8A tapi SPM sikit aje A. Ambil berat pada subjek-subjek yang mencabar seperti kimia, fizik, bio, add math sebab subjek-subjek elektif ini adalah ‘strong’ untuk melangkah masuk ke universiti lagi.

  4. fiza

    kpada gst, x payah nak susah hati ngan kitaorg gstt ni….sebaik sahaja korg semua masuk ke sesebuah sekolah, gsst akan ditendang keluar…..mangsanya mmg gstt dari dulu dan bukannya korg….kalau yg dh berumah tangga tu mmg kesian…nak byr umah dan keta agi….kpm lak mmg patut dipersalahkan…kalau dh tahu bnyak guru gst yg blum ditempatkan agi wat ape amek gstt…jwpanya mudah, kos utk menempatkan seorg gst adalah lebih mahal daripada seorang gstt…kpm x de duit…

  5. dg41

    utk cik/pn fiza dan para gstt sekalian..

    KPM lantik gstt sebab korang apply..cuba tak payah apply..barulah cepat gst posting. sekolah amat memerlukan guru GST..bukan GSTT!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.