9 Comments

  • At 2011.03.03 09:00, said:

    yeh, sudah keluar..

    mesti ramai gstt yang tunggu benda nih kan..

    • At 2011.03.04 07:16, yani said:

      as-salam… kepada sesiapa yang pernah menghantar DPLI…macam mana dgn penghantaran sijil yang telah disahkan kepada universiti yg terbabit. Adakah terus hantar, adakah terdapat procedur2 yang patut dipatuhi?? Tolong jelaskan… terima kasih

      • At 2011.03.08 00:47, eyta said:

        salamz..naper tak bleh nak isi permohonan..web asyik ada problem jer..or saya sorang jer yg ada masalah nie..harap2 sempat isi sblm tarikh tutup 14 mac 2011 nie..

        • At 2011.03.11 01:30, cuki said:

          sayer pon xleh isi gakk…waaaaaaaaaaaaa

        • At 2011.03.11 09:26, afat said:

          tarikh last hantar sijil bila?boleh bantu saya..

          • At 2011.03.16 04:26, imam said:

            18/3/2011

          • At 2011.06.08 06:55, said:

            nak tau la…apa syarat memohon DPLI ek?

            • At 2011.09.07 02:06, Mai. said:

              sya nak tahu. bila biasanya permohonan ni dibuka ya? sya nk minta utk kemasukkan 2012. please kalau tahu..

              • At 2011.12.01 14:14, nurli said:

                kalau student degree yg akan tamat study by this end of disember…tp akan grad bulan 4..blh tak nk mohon…?