57 Comments

← Previous Page 2 of 2
  1. IZWAN

    assalammualaikum…
    admin,lpas baca pengalaman admin,saya rasa macam best jer matrik.na tanya pendapat,saya pernah bermimpi masuk ke matrik dan mimpi itu jelas sekali.guru2.ibu bapa,kluarga n rakan2 sume galakkan saya masuk matrik.saya nak tanya sikit,matrik nih betul2 susah ker?result SPM saya baru2 ni alhamdulillah,saya sendiri x sangka brada dalam kelompok cemerlang.berdasarkan gred subjek yang saya dapat iaitu bio(a),kimia(b+),add mm(a-),fizik(a-),n bi(a-) ,adakah saya layak ke matrikulasi dan antara modul 1 dan 3,mana yang seharusnya saya pilih.saya cenderung kepada pembacaan,nota,dan hafal2.kalau bole x na amik fizik.so,modul mana yang sesuai .trima kasih…saya nih sebenarnya kurang keyakinan diri,bole x bagi kata2 semangat…trerima kasih… :razz:

  2. anis syafiqah

    salam cikgu.
    1) saya nak tnye, sy dpt offer dkat kmns dan in shaa Allah akan pergi
    jadi, nk tnye, pemakaian kat sane mcm mne?mcm bdk sk k?? (kwn2 bgthu, pkai bju puth,tdung putih,kain hitm, btol k?? )
    2) pemilihn modul tuu boleh plih sendiri atau ditetapkan ??
    3) kalau nak balik kg, disediakan bas k?

    hehehehe, terima kasih, maaf byk tnye, nk thu jer.

  3. Waalaikumsalam.

    1.Lebih kurang macam itulah. Baju satu warna. kain pun sama, satu warna gak. Itupun kalau takde perubahan apa-apa.
    2. masa awal-awal, biasanya akan ditanya jika ada sesiapa yang nak tukar kos. Nak sains atau fizik.
    3. bergantung pada JPP. JPP rajin, pepandailah diorang cari bas. Kalau tak, kena beli la. hehe..

  4. Waalaikumsalam.

    Wah, sampai termimpi. Kalau tak nak fizik, ambillah bio. Biasanya masa awal-awal minggu orientasi tu, depa akan tanya jika ada murid yang nak buat pertukaran kos.

    Yang penting, yakin pada diri sendiri.

  5. As salam. Saya sudah pun menamatkan pembelajaran di matrikulasi sesi 2012/2013. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Seronok di sana. Saya boleh belajar account. Result pun alhamdulillah lebih dari 3 pointer tapi tak pernah dapat 4.00 flat tapi tak apa laa :) KOKO yang saya takutkan dulu, hahaha saya dapat A; LULUS alhamdulillah pensyarah memang cool. Apapun KMNS memang seronok :) Sudah sebulan menjadi Alumni KMNS dan sangat rindukan tempat tuu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing