18 Comments

  • At 2011.05.07 12:48, maya said:

    aku suka makan jagung rebus, tabur sikit garam, letak sikit planta. Fuhhh, memang menjilat jari. kalah kfc.. :mrgreen:

  • At 2011.05.07 13:55, said:

    jagung dengan sambal..haha, biar betul cikgu, tak pernah..
    syahrilhafiz recently posted..Wallpaper Panorama &amp Alam SemulajadiMy Profile

    • At 2011.05.09 16:56, said:

      Nape? Tak pernah cuba ker? haa, itu yang kena cuba tu, baru rasa lain sikit dari yang lain..
      ohcikgu recently posted..Saya sayang mak sayaMy Profile

    • At 2011.05.08 10:48, salim said:

      wahh, makan dengan sambal belacan. peliknyaaa..

      tapi saya juga suka makan jagung rebus. hehe

      • At 2011.05.09 16:57, said:

        Memang pelik, tapi sekali dah rasa, memang terangkat. Kupas jagung tu, dan makan macam makan nasi. Cicah dengan sambal belacan..kalau ada daging atau ayam, haa..leh buat lauk tu.. :twisted:
        ohcikgu recently posted..Saya sayang mak sayaMy Profile

      • At 2011.05.09 01:58, said:

        suka jagung dalam cawan tu kat pasar malam he

        eh, jagung bakar dgn sambal, 1st time TE dengar
        tengkorak emas recently posted..Art of ComebackMy Profile

        • At 2011.05.09 16:58, said:

          Yap, saya pun suka jagung dalam cawan tu. Itu revolusi baru cara makan jagung sekarang ni. Tapi try la makan dengan sambal belacan nih, mesti rasa lain dari yang lain.
          ohcikgu recently posted..Saya sayang mak sayaMy Profile

        • At 2011.05.09 06:50, jun said:

          erkkkk, gila apa makan dengan sambal belacan. wahh..wahh.. :roll:

        • At 2011.05.10 01:14, said:

          owh ok..br chii tau kelebihan mkn jagung..ahahah..sblm ni main makan je..
          paling ske mkn bubur jagung,jagung dlm cawan,jagung rebus,jagung bakar..eskrem jagungg..hurm…kurang sket..

          • At 2011.05.10 20:09, said:

            jagung bakar best di makan reramai…bbq
            hakmi recently posted..Utusan Malaysia main apiMy Profile

            • At 2011.05.11 03:11, said:

              ya salah seorangnya saya. saya suka sgt jagung.
              msti beli jagung samada frozen (mmg tak elok sgt)
              dan apa juga yg berkait jagung. sedap! :D
              mommy nana recently posted..Rezeki Ada- Jika Berusaha…My Profile

              • At 2011.11.17 10:44, said:

                waaa.,jadi bagus juga rupanya memakan popcorn..heheh.. I like this entry.. thanks for the info.. :)

                • At 2011.11.25 07:29, Bianca said:

                  I really I could understand your language.. Thanks for posting this great blog! :) :smile:
                  Bianca recently posted..M and S Credit Card Payment OnlineMy Profile

                  • At 2013.01.12 02:35, said:

                    wahhh jagung is sooo yummmmmmyyyy…hehe…ni hantu jagung ni…hahaha…oh ya,jemput lawat blog ummi juga ek…(^________^)

                    • At 2013.04.08 14:48, said:

                      now only i know the advantage of jagung…. :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

                      • At 2014.01.10 05:25, halijah anuar said:

                        assalamualaikum, minta izin copy & share gmbr di blog ini, terima kasih =) ;-)