14 Comments

  1. valencear

    kalau dah kene absorbed permanent & undergro training during school holidays, ni perlu ade mtest gak ke?

  2. eyna

    saya dah dpt lantikan semula gstt ni..tp dipanggil gstt(contract for service)..lain mcm dulunyer gstt..skrg ni sy dah mula ngajar

  3. ita

    sy pun dpt lantikan semula gstt (contract for service) di selangor….
    mula berkhidmat bln 8 ni….

  4. eja

    gstt sabah dapat lantikan 12 julai lepas dan terus melapor diri. tapi tak semua dipanggil. yang dipanggil pun di hantar ke sekolah yang jauh2 di pedalaman. tapi kami tetap bersyukur….

  5. Yap, tak semua dapat. Ini yang kita faham. Cukup sukar nak tempatkan semua orang. Bergantung pada kekosongan guru disekolah. Tahniah pada gstt cfs sabah yang dapat panggilan untuk lapor diri. 🙂

  6. Su dulu gstt kat daerah mana? tak semua yang dipanggil. Tapi majoriti yang diberhentikan pada hujung oktober tu..memang dipanggil ke taklimat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.