24 Comments

  1. Makin ramai tidak segan silu untuk menunjukkan bakat di YouTube. Bak kata pepatah Melayu, ‘Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu’

  2. Oh..tu smiles dari noktahhitam.com. Cuba cari kat blog tu. Ada smiley yang leh download. Kat blog tu pun ada cerita camana nak letak smiley tu.. :)

  3. slama ni setau sy dia wat cover lagu org lain je. skrang ni da buat sendiri lagu sndri. ada kemajuan disitu.
    p/s:lagu ni ditujukan utk sy ke?

  4. Download Lirik lagu dan Video Aku keliru – Ainan Tasneem | Melayu Boleh di OhMelayu.com

    […] lagu ni. Lagu ini dengarnya kesinambungan dari lagu original Ainan Tasneem yang bertajuk “Aku Suka Dia“. Sedap ke tak? Saya pelik. Mengapa orang perempuan suka dengar lagu macam ni. Rentak dia ok. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing