3 Comments

  1. akubengang

    aku bengang tol lah… kater tarikh tutup 9 oktober tp nape aku nape aku try bukak portal online application ni xleh bukak…siasp dah remove dr web moe ag…. ader tak saper2 yg leh tolong bgtau kat aku, pe sebenarnya yg terjadi..

  2. NURUL

    salam..nk tnye ni..saye berkelulusan diploma makmal perubatan..layak ke utk sy apply GSTT?permohonan utk GSTT ade lg x utk 2012?mintak tolong reply ye comment sy ni…harap2 sgt dpt utk gstt ni…tq..

  3. nurul, untuk pengambilan gstt 2012..tak ada pengambilan baru. rasanya memang dah tak ada. ini tahun terakhir sebagai gstt.

    untuk tahun dpean. gstt cfs yang tak dapat serapan ke ipg sahajalah yang akan dipanggil jika ada kekosongan di sekolah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing