19 Comments

  1. Hahaha….zaman saya kena lempang jepun…takut nak bagi tau org tua,nanti kena tambah lagi satu roti panjang ada cream ๐Ÿ™‚

  2. LoveHijau

    Memang menarik, teringat kisah belasan tahun yg lalu sewaktu mula-mula keje sebagai cikgu, dulu selalu denda budak jadi guard dekat depan pintu,bebudak sekarang susah sikit nak dende, kena baca peraturan, takut mereka saman cikgu,sekarangkan zaman saman,silap sikit aje cikgu habis la kita…kena saman ๐Ÿ˜ฅ

  3. SiTokei

    memang maisng-masing ada kenangan di denda oleh guru di sekolah..kalau tak tak meriah la zaman sekolah kann…:)

  4. Norizwan

    hehe…yang tak tahan tu saya tak pernah tengok denda burger manusia tu….kelakar tu….

    yang baring punya style lagi tak tahan…aduhhh..kelakar lor….

  5. akazuma

    gambar dengan pembaris kuning takde ker?
    lagi satu, denda kena hempuk dengan buku teks? famous gak tu..

  6. Aizan Fahri

    kena baling dengan kasut takder n tak pernah ke? classmate aku ketika aku sekolah rendah hari tuh ada sekali kena baling dengan kasut by our english teacher…. nasib baek tak kena.. woha !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.