83 Comments

← Previous Page 2 of 2
  1. Astaghfirullah – Hafiz Hamidun (Album Zikir Terapi Diri ) | abrablog.com | adsense alternative

    […] Agak-agak, ada ke tidak budak sekolah yang hapal zikir ni berbanding yang hadap blog popular setiap hari atau berfacebook setiap saat […]

  2. selalunya untuk blog kita nie kekal popular, dan mudah menjadi popular dengan cara buat content yang menarik dan membenarkan user baru register laman blog kita dan last sekali kena kerap adakan sesi cap mengeteh… atau lebih dikenali sebagai mini gath 🙂

  3. Arrazi

    Hendak sampai tahap blog popular nilah yang penat. Tapi, apa yang lebih penting adalah ruang untuk berkongsi ilmu dan cerita.

  4. Blog ohcikgu ni antara blog cikgu yg ambe rase akan popular tak lama lagi…kita tunggu nanti…

    selamat berjaya utk kontest ni…

  5. Alhamdulillah, perkongsian yang menarik. Dah lah saya nih pun baru je nak cari tapak dalam dunia blogging nih.. Nak promote kan sket subjek Sains versi glamer cara saya.. 😉
    Harap ohcikgu yang dah ada banyak pengalaman nih, boleh lah bantu-bantu sket apa yang patut dalam membimbing saya membina blog yang bagus dan berinformasi untuk remaja sekolah! TQ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.