31 Comments

  1. Dah la hebat – blogger, doktor, cantik gila n comel gila lak tu… suke tengok muke dia jugak wpun saya perempuan tulen.. hahaha

  2. gedik tu kalau ditukar untuk perempuan menjadi manja bro..perempuan memang macam itu..hehe
    Meamang lawa..
    Hantaran : 20k (doktor)hahahaha
    nak tulis lebey2 tak berani.. =_=’

  3. donnyien

    huh.. tidak terasa hampir setengah jam saya membaca dan menonton video fatin Liyana di atas, banyak input berguna yang boleh di perolehi di sini, all the best Fatin!

  4. Serius, suka singgah membaca di blog FL…tapi jarang tinggal komen..sebab tak nak dijejak..kan nantiiii…hahaha…emm FL jadi top 10 blogger dalam artikel sy..huhu

  5. Fatin Liyana ni memang comey sangat-sangat dan baik hati pula tu.. Saya pernah berjumpa beliau semasa makan malam dekat Restoran Ana Ikan Bakar Petai, Bangi… Beliau kelihatan seronok dan ikhlas bermain dengan anak-anak saya… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing