17 Comments

  1. mula-mula tengok kat fb tertanya-tanya juga apa benda gwiyomi ni..lepas view kat youtube baru tau. Tapi memang betul antara banyak videoklip yang ada, ni antara yang paling comel :)

  2. cute budak ni…
    best part dia main alat muzik… macam orang dewasa..

    video gwiyomi ni dah banyak tersebar.macam virus…

    paling lawak tengok dalam facebook orang tua ada misai pakai rambut palsu…entah apa-apa jer..

  3. Gwiyomi dia memang comel even aku tak berapa suka sangat dengan gwiyomi ni. aku siap donlod guna IDM video budak kecik ni. hehehe. oh, try tunnel server untuk broadband tuu. kot kot jadi laju even bandwidth dah habis. kekeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing