37 Comments

  1. antalhaq

    Best jadi kan…. orang kata sekali menjadi cikgu sampai bila-bila orang tetap panggil cikgu… walau dah lama pencen selisih dgn anak murid tetap dipanggil cikgu

  2. selalu cikgu best akan kejap duduk sekolah kan.tak achi rasanya.tapi best sebab ada guru pratikal baru lawo dan kacak heee.. :mrgreen:

  3. update blog ke masa diorang menari cikgu? buat kelas tambahan buat blog untuk diorang… baru la diorang berdikari sikit… tak makan gaji nanti bila habis universiti…

    p/s: tak macam aku sebenarnya…

  4. betul tu..anak saya suka cikgu PJ tak suka cikgu BM..katanya garang…ingatkan bila dah masuk darjah dua dah tak jumpa cikgu garang itu…tp silap…cikgu garang itulah yg jadi cikgu kelasnya

  5. cikgu tak best kebanyakannya cikgu-cikgu baru…cikgu-cikgu lama hampir semuanya best…kaya dengan pengalaman…bebudak sekarang pandai menilai cikgu mana yang dorang suka……

  6. sekarang cikgu muda2 kan…dulu budak sekolah dengar kata..sekarang zaman moden..cikgu nak kene dengar cakap murid..
    cikgu dulu lainnnn…. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.