29 Comments

  1. Shasha Yacob

    udahkan anda mengenali apa itu Pencil.My .. ianya merupaka evolusi terbaru di dalam bidang pendidikan.. ianaya merupakan ‘Addictive Social Learning’ yang mampu mengatasi golongan pelajar yang kurang berminat untuk belajar, membantu para guru untuk menarik minat pelajar-pelajar untuk menanam sifat belajar fan juga meringankan beban ibu bapa yang terpaksa menghantar anak-anak belajar di pusat2 tusyen yang cekik darah dan ingin wang semata2.. Pencil.My adalaha satu usaha sama dari UPSI dan juga UM.. ianya merupakan satu laman sesawang pertama di Malaysia bahkan dunia yang mempunyai applikasi menarik untuk anak2. ianya didatangi dengan nota-nota berwarna warni dan grafik serta gambar rajah yang berwarna warni..Malah murid-murid dapat menambah koleksi dan bilangan kawan-kawan mereka serta melakukan perbincangan tentang apa yang mereka pelajari. ianya sangat Murah dan sangat effektif.. cuma rm 50 untuk bayaran Sekolah Rendah, rm70 (Form 1-Form3) rm90 (Form4-Form5)

  2. Shasha Yacob

    Sudahkan anda mengenali apa itu Pencil.My .. ianya merupaka evolusi terbaru di dalam bidang pendidikan.. ianaya merupakan ‘Addictive Social Learning’ yang mampu mengatasi golongan pelajar yang kurang berminat untuk belajar, membantu para guru untuk menarik minat pelajar-pelajar untuk menanam sifat belajar fan juga meringankan beban ibu bapa yang terpaksa menghantar anak-anak belajar di pusat2 tusyen yang cekik darah dan ingin wang semata2.. Pencil.My adalaha satu usaha sama dari UPSI dan juga UM.. ianya merupakan satu laman sesawang pertama di Malaysia bahkan dunia yang mempunyai applikasi menarik untuk anak2. ianya didatangi dengan nota-nota berwarna warni dan grafik serta gambar rajah yang berwarna warni..Malah murid-murid dapat menambah koleksi dan bilangan kawan-kawan mereka serta melakukan perbincangan tentang apa yang mereka pelajari. ianya sangat Murah dan sangat effektif.. cuma rm 50 untuk bayaran Sekolah Rendah, rm70 (Form 1-Form3) rm90 (Form4-Form5)

  3. Salam bro… sama jugak dengan gua di blog ini. Lebih seminggu tak tulis blog, ada banyak spam yang hadir . Apapun kita boleh buang je… bagi saya apalah niat mereka sebenarnya… tak ada kerja lain ke nak dibuat. Semoga tiada lagi bersarang di blog lu……

  4. Sama le kat blog saya tu. Naik penat nak padamkan satu-satu. Kalau dah malas sangat terus klik empty spam…kesian komen kenkawan yang tersesat kat sana

  5. Blog saya pun terkena. Kena periksa satu-satu sebab kadang-kadang ada komen yan betul tersesat di kotak spam. Dan kadang-kadang komen spam ini juga tersiar secara otomatik.

  6. saya pun slalu dapat tu.jadi saya selalu disiplin kan diri buang setiap masa.nnt susah nak track comment yg genuine.:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing