36 Comments

  1. semuanya sebab taksub sangat nak A tu. kalau kpm ubah sistem pembelajaran kita yang terlalu berorientasikan peperiksaan tentu tak jadi begini. jangan hukum cikgu2 sahaja, sedangkan sistem masih tidak diubah.

  2. azimah mohd zainuddin

    Memang kesian dekat budak. Memang dah macam repeat exam. Feel untuk exam tu dah tak best bagi diorang

  3. aishah ahmad

    Kesian budak dan parent.hancur segala plan diorang.budak2 dan cikgu le yg plg stress.kesian.harapnya x berulang lg

  4. faridah zulkifli

    erm….cian jugak bebudak tu kene repeat….tapi ambil yang positif je….moga budak2 ne ambil kesempatan repeat ne skor lebih elok lagi

  5. Aisyah

    memang kesian kat adik-adik yang ambil UPSR ni.. tapi nak buat macam mana.. dah takdir diorang macam tu.. Ibubapa kena redha jer.. huhuh

  6. kecian budak2 skrg..seingat bee dulu, zaman sekolah rendah ni, setiap hari mainnn je…takdenye mengadap buku ni…exam pun relax je..skrg sgt stress!!

  7. dah selesai pon. Alhamdulillah. Ambil iktibar dan jadikan pengajaran. Sejarah mungkin berulang 😆
    Apapun, tahniah buat semua guru, ibu bapa dan murid-murid yang berdedikasi

  8. Mummy Dina

    Memang betul soalan bocor tu diedarkn berleluasa dlm whatsapp..anak buah saya pun bagitahu dia tengok soalan tu dalam hp mak dia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.