32 Comments

  1. Sangat best sekolah ni! Semua kemudahan disediakan paling menarik bila setiap class student tak ramai plus dapat laptop seorang satu. Sangat Best! 😀

  2. Wah hebat betul. Bukan calang-calang juga yang akan diterima belajar nanti.
    Orang dahulu, penguasaan Inggeris mereka biasanya sangat baik kerana belajar dengan bahasa pengantar English.
    Semoga ramai yang layak dan diterima masuk. Dan ramai juga yang berdaya-saing di peringkat antarabangsa.

  3. Memang world lah sekolah ni. Kemudahan yang bagus merupakan salah satu kelebihan untuk menjadi perhatian ibu bapa untuk menghantar anak mereka kesekolah..

  4. auntiekemai

    anak sapa la yang bertuah sangat dapat masuk sekolah best ni yer.mommy mampu tengok je la tu pon dah ngangaaa 🙂

  5. Sekolah sepatutnya bukan saja tempat belajar ikut silibus, tp bagaimana untuk hidup. Tp yang paling penting, sekolah di rumah yang dididik oleh ibu bapa

  6. Zfarina

    dah macam sekolah kt oversea plak kan, aktiviti banyak, kalau sekolah kerajaan camni sy pun sukee nak pegi hari2

  7. rajadel

    Sure berhabuk english bila masuk sekolah ni. tapi bagus aa dari satu segi investment. pay for quality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.