21 Comments

  1. sang pemburu dollar

    semua… kunjungi balik situs blog saya…

    ada cara trbaik mndulang dollar dari blog…

    trimakasih…

  2. bagus utk mereka yg nak tambah side income utk bantu keluarga..mklumlah brg sume mhal2 skang ni..so kna usaha lebih sket la skng ni..Moga dprmudhkan sgalanya,aaminnn

  3. Sekarang noe semua mencari kerja part time untuk menampung kehidupan yang semakin hari semakin tingi kos nya.

    Tahniah Cikgu. Cikgu pun perlukan kerja part time tau.. Tiada halangan bagi seorang cikgu untuk mempunyai bisnes sendiri.

  4. Saya daftar jobdirumah dulu hanya untuk pastikan ia bukan scam. Tak kisahla rugi duit daftar asalkan ia program yang betul dan memang akan bagi duit dengan banyak cara.

  5. xsalah cikgu nk buat another job kat umah macam ambil upah mnjahit, bisnes. tapi,kena pndai bahagi masa la, asalkan krja utama sebagai guru tidak diabaikan. kerja guru ni amat mulia. duit yg diperolehi drpd kerja sampingan itu blh buat duit simpanan.

  6. Azhrin

    saya rasa byk yg berjaya beli JDR hanya untung dr affliate.. nk dpt kn job tu bkn nya senang sbb english nk kena terrer lps tu arahan yg di berikan mmg tk brapa faham la mat salleh klu bg.. lps tu proposal nk kena hebat baru bleh bid dan bersaing.. terus terang saya ckp bkn senang nk dpt job, job mmg ada tp bkn SENANG nk dpt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.